Former for pengespil

Former for pengespil

Poker på internettet: En del unge under 18 år spiller poker på internettet, også selvom det er forbudt. Poker på internettet foregår døgnet rundt, men mest i weekenderne, om aftenen og om natten.

Sportsbetting: Sportsbetting går ud på, at spille på sportsbegivenheder, - dvs fodboldkampe, håndbold, ishockey osv. Selve spillet foregår på internettet, og mange spillere følger med på hjemmesider på internettet og på tv, på den måde kan det, at spille på sport tage meget af ens tid.

Oddset: Man kan aflevere sin oddset-kupon i butikker, supermarkeder, kiosker og andre steder. Det gør, at mange unge, som ikke kan spille på sport på internettet, på grund af manglende kreditkort, benytter sig af oddset.

Skrabespil: En del unge har prøvet at modtage et skrabelod i gave eller en skrabe-julekalender.   

Spillemaskiner: Der er ikke tilladt for unge under 18 år, at spille på spillemaskiner. Men det er ikke alle spillehaller, hvor spillemaskinerne står, som overholder dette forbud.

Tipning: Ganske mange unge har prøvet at tippe med deres forældre. Nogle unge fortsætter med det, når de bliver gamle nok til at tippe selv.

Lotto: Mange familier har en lottokupon hængende på køleskabsdøren. Derfor kan det blive en naturlig ting, for en del unge, at spille lotto.

Trav: Nogle forældre tager deres børn med til travløb, og nogle af disse børn fortsætter med selv, at gå på travbanen, når de bliver større.


Previous page: Kontakt